Najluđa priča ovogodišnjeg prijelaznog roka

592

Ljetnji prijelazni rok svake godine donese uzbudljive transfere. Neki od njih se realizuju, neke bude samo kao spekulacija, a neki propadnu u posljednjem trenutku.

Vjerovatno najluđa priča prijlaznog roka dolazi nam iz Turske, tačnije Bursaspora, koji je želio da na dvogodišnju pozajmicu dovede iskusnog Poljaka Kamila Grosickog.

Krilni napadač koji igra za Hal Siti dobio je dozvolu kluba da pređe u Bursu i činilo se u petak da je sve gotovo oko ovog transfera.

Grosicki je prije nekoliko dana otputovao u Tursku gdje ga je dočekao veliki broj navijača Bursaspora.

Poljak nije skidao osmijeh s lica i činilo se da je srećan što će karijeru nastaviti u ovom klubu. Ipak, niko nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi na u finišu prijelaznog roka.

U četvrtak ujutru došao je u trening centar Bursaspora, a nakon što je obišao krug i upoznao se s budućim saigračima otišao je na ljekarske preglede. Sve je bilo u najboljem redu, ljekarske je prošao i ostao je samo potpis.

Bursa je organizovala zvanično predstavljanje, pozvan je veliki broj novinara, ali sve je propalo na filmski način. Grosicki je rekao predsjedniku da mora da izađe na nekoliko minuta, jer ga neko uporno zove na mobilni telefon.

Kada je Grosicki izašao da se “javi na telefon” niko nije ni slutio šta će se zapravo desiti. Sve je trajalo preko deset minuta i već su mnogi počeli da se pitaju gde je fudbaler nestao. Otišli su da ga potraže, a od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Pokušali su da ga dobiju na telefon, ali nisu uspijeli i nikome nije bilo jasno šta se dešava. Sat vremena kasnije dobili su informaciju da je Grosicki sjeo u auto i pobjegao, te da se ukrcao u avion i krenuo nazad za Englesku.

– Tražili su nam da odmah isplatimo kompletan novac za dvije godine. Rekli smo im da nemamo namjeru da to učinimo, ali i da jednostavno nemamo toliko novca – saopštili su iz kluba.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA