Ja sam stvorio ovu državu, a ona mi je ubila sina!

1507

Otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, još jednom je poručio da je njegov sin mučen, silovan i ubijen!

Davor se danas obratio javnosti i prikazao videomaterijal u kojem tvrdi da se dokazuje ono što je govorio u proteklih šest mjeseci.

– Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju sa jasnom porukom nalogodavaca šta se sve može dogoditi svima ko bude protiv njih. Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid. Moja poruka svima na vlasti glasi: Ja nisam rušitelj Republike Srpske, ja sam je stvarao ali ne želim da živim u ovakvoj državi, sistemu i koji zataškavaju ubistvo djeteta od 21 godinu – jasan je Dragičević.

Ožalošćeni otac je na koferenciji za novinare u istom dahu nastavio da govori o svojoj tragediji:

– Ja sam stvorio ovu državu, a ona mi je ubila dijete. Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu Pravda za Davida žele predstaviti kao da smo ubice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo da živimo ovdje i ostanemo radi naše djece, pa i radi nas samih – dodao je Dragičević, uz konstataciju da su nadležne institucije do sada iznijele samo laži, bez ijedne činjenice.

Davor se nakon obraćanja javnosti uputio ka zgradi Tužilaštva, podsjećajući da je ovoj instituciji dao rok danas do 14 sati da mu preda sve spise i dokumente iz slučaja Dragičević.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA