I to je “moda”: Potukle se Nicki Minaj i Cardi B (VIDEO)

1354

Svečana zabava organizovana u okviru Njujorške sedmice mode pretvorila se u javnu tuču u kojoj su učestvovale dvije muzičke zvijezde i to Nicki Minaj i Cardi B.

Američke reperke i pjevačice Nicki Minaj i Cardi B pojavle su se na žurci koju je organizovao magazin “Harper's Bazaar“.

Iako je veče proticalo relativno mirno, stare rivalke, koje vode medijski rat i svađaju se još od prošle godine, nisu mogle da se suzdrže i sakriju netrpeljivost.

Kako pišu strani mediji, svađu na zabavi je započela Cardi B koja je htjela da se obračuna sa Nicki, navodno, zbog laži koje je širila o njoj.

View this post on Instagram

wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1. Yes that was me next to that @iamcardib @nickiminaj fight, and no I don't know how I ended up there at the same time 2. I NEVER gave a statement to the press who hit whom and I would never do that – it's none of my business. 3. Be assured that Nicki and Cardi never got as close to each other as they would have even been able to physically hit each other. I am sharing this video (my footage) so you can see the truth 4. Deleting this once the craziness is over . . . . #CardivsNicki #CardiB #Harpersbazaar #BazaarIcons #CardiNickiFight #NickiCardiFight #Kulture #Nickifight #cardifight #nickivscardi #nicki_minaj #nickyminaj #cardibvideos #cardibaby #cardib #nickicardi #cardibnickiminajfight

A post shared by Daniel Jonas (@danieljonasny) on

– Samo da ti kažem nešto – viknula je Cardi, a zatim se približila Nicki. Dok se masa ljudi okupila oko njih, tuču je prekinulo obezbjeđenje, a potom je reperka gađala Nicki cipelom.

Nakon što su se pobile, Cardi je napustila zabavu iscijepana i bosa, sa čvorugom na glavi, koju je zadobila od telohranitelja koji ju je slučajno udario u gužvi. Na podu je završila i njena vještačka kosa.

Muzičarka se poslije užasne večeri oglasila na Instagramu navodeći da Nicki, kojoj nije spomenula ime, na razne načine pokušavala da uništi njenu karijeru kao i da je iznosila ružne stvari o njenoj kćerki.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA