Gužve ispred stadiona Zvezde: Karta više kao “suvo zlato”!

1078

Navijači iz cijele Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Švajcarske i ostalih dijelova Evrope već su počeli da se sakupljaju ispred i oko stadiona “Rajko Mitić”, čak devet sati prije utakmice između fudbalera Crvene zvezde i Napolija u Ligi šampiona.

Kolika euforija vlada najbolje govori da mnogi nemaju ulaznice za meč, ali su i pored toga stigli u Beograd na najveći srpski stadion, javlja reporter Tanjuga sa lica mjesta.

Zato se riječ “karta” čuje bukvalno na svakom metru.

Među njima je i četvoročlana porodica iz Podgorice, Boro Bojić je sa suprugom i dvoje male djece, sinom i ćerkom.

– Nemamo kartu za Napoli, ali nadamo se da ćemo se nekako snaći. Došli smo prije četiri dana iz Podgorice, bili i na meču protiv Radnika… Nadamo se da ćemo imati sreće da nabavimo ulaznice – rekao je Bojić u izjavi Tanjugu.

On je prognozirao da će Zvezda pobijediti sa 2:0, uz golove kapitena Vujadina Savića i Ričmonda Boaćija.

Među 50 000 srećnika utakmici će prisustvovati i dvojica navijača iz Bazela, koji su do ulaznice došli preko interneta i za njih čekali četiri sata.

– Dugo smo čekali, ali se na kraju isplatilo. Očekujem pobjedu od 2:1 – kaže Manuel, a drug ga prekida da će čovjek odluke biti Boaći.

Naravno, tu je i veliki broj pristalica iz Republike Srpske, a na dvojicu njih ekipa Tanjuga je naletjela po izlasku iz klupske prodavnice sa kupljenim rekvizitima.

– Došli smo iz Gradiške, nabavili karte srećno i zato se osjećamo ispunjenima što imamo priliku da budemo dio spektakla – poručili su navijači, uz poruku da su optimisti i da vjeruju u pobjedu.

Na svakom koraku oko stadiona osjeća se duh Lige šampiona i velikog događaja, veliki broj redara je već angažovan, a tu su i oni koji su zaduženi da obave posljednje tehničke pripreme za utakmicu.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija igra se večeras od 21 sat na stadionu “Rajko Mitić”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA