“Epl” danas predstavlja tri nova modela

410

“Epl” će danas popodne predstaviti svoj novi ajfon na godišnjoj konferenciji koja se održava u Kupertinu u Kaliforniji. Kako se premijera približava sve više je informacija o novom modelu.

“Epl” će predstaviti čak tri telefona. Iz više izvora dolaze vijesti da će to biti jedan jeftiniji model koji bi trebalo da nosi naziv iPhone Xr, uz dva premijum ajfona i imena iPhone Xs i iPhone Xs Max.

Ne očekuje se da će “Epl” imati neke velike promjene u pogledu dizajna ali da će imati brži čip i bolju kameru,

Displej ostaje OLED sa dijagonalom od 5.8 inča kod manjeg modela i usjekom koja se nalazi na vrhu s prednje strane gdje je selfi kamera. Novi ajfon ne bi trebalo da ima čitač otiska prsta.

S druge strane, navodno će veći model imati naziv Xs Max a imaće ekran od 6.5 inča. Velika promjena se očekuje kod čipa sa akcentom na vještačkoj inteligenciji.

Tu je i treći model, za one koji ne žele da plate “Eplov” telefon previše. On bi trebalo da nosi ime Xr i imaće LCD ekran dijagonale 6.1 inča, bez opcije otključavanja uz pomoć otiska prsta već će se koristiti samo Face ID. Prema nekim informacijama dolazi u pet boja među kojima je i braon.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA