Dodik fizički napao Stanivukovića!? (VIDEO)

4289

Tokom današnje ceremonije polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji u Čelincu, došlo je do incidenta u kojem je napadnut Draško Stanivuković,  član PDP-a. Kako sam Stanivuković tvrdi, na njega je fizični nasrnuo Milorad Dodik, predsjednik RS i lider SNSD-a.

Draško Stanivuković, član PDP i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS, objavio je danas na svojoj facebook stranici da ga je u Čelincu napao “predsjednik RS Milorad Dodik”.

❌ УДАРИО МЕ ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!Његови ме људи и послушници УДАРИЛИ!!!!Дијелите даље да видити СРАМОТУ СРПСКЕ!!!

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Nedjelja, 9. Septembar 2018.

Stanivuković je držeći u ruci kamen za koji tvrdi da je došao položiti kao kamen temeljac za novi most u tom gradu. Reko da je on slobodan čovjek i da ga je napalo obezbjeđenje predsjednika i premijerke RS.

Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga.

Nakon toga, Stanivukovića su fizički napali ljudi iz Dodikovog obezbjeđenja i simpatizeri SNSD-a koji su došli da prate ovaj događaj.

S druge strane, pojedini mediji su objavili da je u Čelincu pokušan napad na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović.

Prema tim medijima, nakon Stanivukovićeve garancije da neće praviti incidente, policija mu je dozvolila da priđe mjestu događaja.

Međutim, Stanivuković je, tvrde pojedini mediji, tada bacio svoj mobilni telefon i počeo da viče “Predsjedniče, nemojte me udarati” i “Predsjedniče, vratite mi moj telefon”, iako predsjednik Republike uopšte nije bio u njegovoj blizini.

Kada ga je jedan od mještana upitao “mladiću, zašto ti to treba”, Stanivuković je rekao da je “to njegov zadatak, koji je danas morao da ispuni”.

U pratnju Stanivukovića bilo je nekoliko njegovih pristalica koji su nosili majice sa njegovim likom i oznakama PDP-a i Saveza za pobjede.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

Comments are closed.