DNS Obilićevo: Odgovorno prema narodu!

460

Demokratski narodni savez ponašaće se odgovorno prema svima onima koji su prepoznali politički kurs kojeg je zauzela ova politčka partija. Poručio je to sa predizbornog skupa ove stranke u Obilićevu, kanidadat DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Damir Ćopić.

– Sve veći je broj ljudi koji nas prate, koji podržavaju umjerenu politiku DNS-a, u ovim teškim vremenima za Republiku Srpsku, i ja sam ubijeđen da će sedmog oktobra, oni izaći na izbore i dati nama podršku – kaže Ćopić

DNS će se ponašati odgovorno i nivou BiH i čuvati interese Republike Srpske. Kazao je ovo Marko Aćić, kandidat ove stranke za Parlament BiH.

– Istakli smo takođe, da nećemo biti oni koji će Republiku Srpsku blokirati, da nećemo biti oni koji neće poštovati stavove institucija Republike Srspke, i da će nam u svemu, što budemo radili, kao izabrani predstavnici, u Predstavničkom domu i Savjetu ministara, Republika Srpska biti na prvom mjestu. Obećali smo građanima da ćemo podvući crtu iza koje nećemo ići – poručio je Aćić

Vodićemo odgovornu politiku, kako na republičkom nivou, tako i na nivou BiH, braneći interese Republike Srpske.  Poručuje ovo Dragana Beslać, kandidat DNS-a za Parlament BiH.

– DNS poručuje svim građanima RS, Banjaluke i Obilićeva, da će štitit interese Republike Srpske, da će braniti interese Srpskog naroda, i u Narodnoj skupštini Republike Srpske, i u Parlamentarnom domu BiH. Republiku Srpsku su stvorile naše generacije, naše generacije su dosanjale vjekovni san, naših predaka, mi smo stvorili Republiku Srpsku, imamo obavezu da ju čuvamo, za buduće potomke. Demokratski narodni savez ima ljude koji znaju da čuvaju Republiku Srpsku – kaže Dragana Beslać.

Narod je već prepoznao odgovornu politiku DNS-a, i to će biti vidljivo na izborima sedmog oktobra, čulo se na predizbornom skupu ove partije u banjalučkom naselju Obilićevo.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA