DNS Lazarevo: Građani su prepoznali naš politički kurs

400

Veliko interesovanje građana Banjaluke vlada za predizborne skupove DNS-a, a tako je na gradskom i na seoskom području.

Rekao je to kandidat DNS-a za republički paralment, Damir Ćopić ističući da je to zbog političkog kursa kojeg je ova stranka zauzela.

– DNS uvijek vodi jednu umjerenu politiku i ja sam siguran da je to narod prepoznao. Mi nećemo da idemo u ove borbe koje se vode između ova dva bloka i nadamo se da ćemo, svojom stabilnom politikom koju smo uvijek pokazivali do sada, dobiti povjerenje naroda, i biti taj odlučujući faktor pri formiranju i nove Vlade RS i Savjeta ministara – kazao je Ćopić.

Dragana Beslać, kandidat ove stranke za Paralment BiH je pozvala mještane Lazareva da glasaju za odgovorne ljude koji provode odgovornu politiku. Sanja Jokić ističe da je upravo DNS, ta politička partija koja vodi računa o svim kategorijama stanovništva, te da je ona to na vrijeme prepoznala. Danas je Sanja kandidat upravo DNS-a za republički parlament.

– Ja prvenstveno želim da poručim ovom društvu i glasačkom tijelu da pruži priliku različitostima. Mislim da je ovo jedinstven momenat, za ovu populaciju da napravimo velike promjene u društvu. Ja se nadam da će glasači prepoznati moju volju, moju želju i entuzijazam da napravim promjene u tom pravcu – objasnila je Jokićeva.

DNS bilježi sve veću popularnost zahvaljujući prvenstveno veoma kvalitetnoj listi kandidata kako za Narodnu skupštinu Republike Srpske tako i za parlament BiH, ali i zbog politike koju vodi, poručeno je sa sakupa ove stranke u Lazarevu.

– Zaista svaki skup što se kampanja bliži kraju je veći u bilo kojoj mjesnoj zajednici, na način na koji mi to već radimo. Pokušavamo prilagoditi, prostoru i građanima na kojem i organizujemo naše skupove, važno je da su prisutni uvijek građani sa prostora gdje skup organizujemo. Nemamo tih šetača koji hodaju od skupa do skupa i to nam govori da DNS stvarno ima dobru podršku građana Banjaluke – rekao je nosilac liste kandidata DNS-a za NS RS Nedeljko Čubrilović .

DNS će i dalje gajiti politiku kompromisa i to je put koji su građani već prepoznali, poruka je sa predizbornog sakupa ove stranke u banjalučkom naselju Lazarevo.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA