DNS Krupa na Uni: Politika regionalnog razvoja za jačanje malih opština

389

Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je u Krupi na Uni da se male opštine mogu ojačati politikom regionalnog razvoja koju zagovara Demokratski narodni savez.

– Građani Krupe na Uni prepoznali su DNS kao snagu koja može uticati da na to da njihov život bude povoljniji, te kao snagu koja je to i do sada radila – rekao je Pavić na tribini DNS u Donjem Duboviku, administrativnom centru opštine Krupa na Uni.

Pavić je istakao da se DNS dobro pripremio za predstojeće izbore i da dostojanstveno dolazi među građane od kojih očekuje podršku za sve ono što je do sada urađeno, kao i za planirano.

On kaže da su za građane opštine Krupa na Uni prioritetna pitanja – poljoprivreda i zapošljavanje.

– S obzirom da su u programu DNS-a ekonomija i zapošljavanje na prvom mjestu, sigurno je da će kroz naš program naći svoje mjesto i stanovnici Krupe na Uni – poručio je Pavić.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Duško Ivić je izjavio na tribini u Krupoj na Uni da kandidati DNS odgovorno obavljaju svoje poslove i da podržavanjem liste za Narodnu skupštinu RS i liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH podržaju budućnost Republike Srpske.

Kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Mirko Sovilj je rekao da su svi važniji projekti u opštini Krupa na Uni urađeni za vrijeme vlasti DNS-a zahvaljujući odgovornosti ove stranke.

– DNS je pokazivao odgovornost u ovoj lokalnoj zajednici i u vrijeme kad nismo dobijali podršku za lokalnu vlast, shvatajući to svojom obavezom da se stvore što bolji uslovi za život kako bi ljudi ovdje ostali – rekao je Sovilj.

Predstavljeni su i ostali kandidati DNS-a za NS RS i kandidati za Predstavnički dom PS BiH.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA