Crvena zvezda pušta karte za LŠ u prodaju

532

Crvena zvezda otkrila je cijene za komplete karata za utakmice grupne faze Lige šampiona.

Zvezda je u kvalifikacije za LŠ krenula od prvog kola, ali je nekako uspjela da se plasira u najelitnije klupsko takmičenje u Evropi.

Prodaja paketa ulaznica za mečeve Lige šampiona koje će igrati na svom stadionu, za članove kluba sa redovno izmirenom članarinom i vlasnike godišnjih karata za sezonu 2018/2019, počeće u četvrtak 6. septembra, dok će redovna prodaja krenuti 11. septembra.

Od četvrtka zaključno sa nedjeljom, 9. septembrom, blagajne stadiona “Rajko Mitić” radiće od 10 do 18 časova i to isključivo za članove kluba. Oni imaju pravo prvenstva kupovine paketa i svaki vlasnik članske karte može da kupi jedan komplet.

Svi članovi, bilo sa juniorskom ili seniorskom kartom, imaju pravo preče kupovine. Nosioci porodičnih sezonskih ulaznica moraju na uvid da donesu sve ulaznice koje čine taj paket.

Što se tiče vlasnika sezonskih ulaznica, oni imaju popust od 50% za kupovinu paketa karata za utakmice Lige šampiona koje će Zvezda odigrati kao domaćin. Prilikom dolaska i kupovine, obavezno je da članovi kluba ponesu člansku, a vlasnici sezonskih i člansku i sezonsku kartu.

Napomenimo da je prodaja sezonskih ulaznica završena 31. avgusta i više nije moguća, dok člansku kartu možete da kupite u prostorijama servisa za članstvo na zapadnoj tribini stadona “Rajko Mitić” (odmah pored ulaza u klupski muzej) svakog radnog dana od 10 do 18 časova.

Takođe, davaoci krvi u poslednjoj akciji “Crveno-bijela krv” održanoj na našem stadionu, moći da zamene svoje vaučere u istom periodu od četvrtka, 6. septembra, zaključno sa nedjeljom.

Kada je reč o redovnoj prodaji paketa karata za mečeve Lige šampiona na Marakani, ona će početi u utorak, 11. septembra, i tada će biti moguća i kupovima paketa putem interneta.

VIP ulaznice neće biti u prodaji.

CIJENE PAKETA ULAZNICA SU:
Sjever i jug: 7 500 dinara (124.50 KM)
Istok: 15 000 dinara (249 KM)
Zapad bočno: 15 000 dinara (249 KM)
Zapad centar: 18 000 dinara (300 KM)

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA