Čavić: Nema razloga za pesimizam, pobijedićemo olovkom

755

Ukupna situacija u Republici Srpskoj ne izgleda uopšte dobro, ali i pored svega nema razloga za pesimizam i pozivam građane širom Republike Srpske da podrže ljude koji donose promjene i da, na izborima, pobijedimo olovkom, poručio je predsjednik NDP-a, Dragan Čavić, okupljenim građanima na skupu Saveza za promjene u Kneževu.

On je istakao da je nedopustivo da se sistemski štiti privredni kriminal, uništavaju prirodna bogatstva, šume, energetski resursi i javna preduzeća, te ukazao da postoje i pozitivni primjeri opština gdje dolaze investicije i gdje je ostvarena puna zaposlenost.

– Kako može da bude bolje u Kotor Varoši i Derventi. Tamo dolaze investicije i ne reketiraju se investitori. Taj primjer trebali bi slijediti sve opštine – istakao je Čavić.

Dodaje da se uštedama u javnoj potrošnji i spriječavanjem kriminala u Budžet Republike Srpske može inkasirati dodatnih 300 – 400 miliona maraka, što bi, kako je rekao, bilo dovoljno da se finansiraju socijalne potrebe stanovništva.

– Borcima se moraju vratiti neustavno oduzete penzije, a uštedama koje ću napraviti, kao sljedeći predsjednik Vlade Republika, može brzo krenuti naprijed – naglasio je Čavić.

On je pozvao građane u Kneževu da odlučno i jedinstveno podrže kandidate Saveza za pobjedu, za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Vukotu Govedaricu i Mladena Ivanića.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA