Areta Frenklin nije ostavila testament

518

Areta Frenklin, koja je nedavno preminula u 76. godini, nije ostavila testament, a bogatstvo koje se procjenjuje na oko 80 miliona dolara trebalo bi da podijele četvorica njenih sinova.

To piše Asošiejted pres i navodi da ju je advokat ubjeđivao da to uradi prije smrti, ali da ona jednostavno to nije učinila. Bogatstvo bi trebalo da podijele sinovi – Klarens, Edvard, Kekalf i Ted.

Iako nije ostavila testament, kraljica soula je zato ostavila čitavu listu stvari koje treba uraditi i predati Poreskoj službi, advokatima, ali i članovima porodice, kako bi se procijenilo njeno bogatstvo, na osnovu čega bi moglo da se podijeli nasljednicima. Za ovaj proces trebaće, procjenjuje se, godine.

– Nikad mi nije rekla da neće to da uradi. Čini se da samo nije stigla, odnosno nije imala vremena za to – rekao je njen advokat Don Vilson, prenosi “Thehollywoodunlocked.com”.

Zbog toga će, prema zakonu u Mičigenu, svi njeni sinovi dobiti jednake dijelove svega što je posjedovala. Međutim, mnogi strahuju da podela njene imovine neće baš proći glatko. Nije u pitanju samo podjela novca, već i nekretnina, ali i prava nad pjesmama koje je napisala.

Naime, već na sahrani su se njenim sinovima javili ljudi koji su počeli da im nude “svoju pomoć i usluge”. Zbog toga se njima obratio jedan od Aretinih dugogodišnjih prijatelja, koji im je poručio da se sjete ko je od prijatelja i članova porodice bio uz njih posljednjih godina.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA