Britanski muzičar Noel Gallagher, osnivač poznatog benda Oasis, najavio je izlazak njegove prve knjige, koja će nositi naziv “Any Road Will Get Us There (If We Don't Know Where We're Going)”.

Knjiga koja će pojaviti u novembru ove godine ipak nije autobiografsko djelo iz perioda ovog slavnog pop rock sastava, već je riječ o “epskim pričama iza kulisa” sa posljednje turneje njegovog benda Noel Gallagher's High Flying Birds i stvaranju albuma “Who Built The Moon?”, posljednjeg studijskog izdanja koje je Noel objavio sa ovim bendom.

Uz knjigu dolaze i ekskluzivne, ranije neobjavljene fotografije benda koje je tokom stvaranja albuma i turneje napravila Sharon Latham.

– Prva i jedina zvanična knjiga čovjeka odgovornog za prodaju preko 70 miliona albuma širom svijeta: Noela Gallaghera. Ovo je priča “iza scene” Noelove najveće svjetske turneje sa njegovim bendom The High Flying Birds i radu na njegovom priznatom albumu “Who Built The Moon?”. Jedan od najuticajnijih i najvoljenijih umjetnika u Velikoj Britaniji imao je važnu godinu, koja uključuje njegov treći solo album i 72 koncerta širom planete, a ova knjiga dokumentuje svaki korak tog putovanja. Odabrane od Noela lično, knjiga sadrži na stotine do sada neviđenih, prelijepih snimaka, kako sa bine, tako i iza nje, koje će čitaoca odvesti na putovanje širom SAD, Kanade, Velike Britanije i Irske, Evrope i jugoistočne Azije, uz intervjue i anegdote iz Noelovog života, kao i njegovog benda i ekipe – navodi se, između ostalog, u zvaničnom predstavljanju knjige.

Gallagher će knjigu prvi put predstaviti 23. oktobra u Kings Place u Londonu, a već sada se može naručiti ovdje.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA