Trojica uhapšena na aerodromu u Sarajevu

353

Policijski službenici Granične policije BiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo uhapsili su tri državljana BiH, zbog krivičnih djela teška krađa i prevare.

Prilikom pasoške kontrole na letu iz Beča juče je uhapšen K. E. (35), jer ga potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo zbog krivičnih djela prevara i teška krađa, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Istog dana na letu iz Beograda uhapšen je A.B. (33), jer ga potražuje MUP Kantona Sarajevo zbog teške krađe. Lice je predato službenicima Sudske policije u Kantonu Sarajevo.

Na letu za Istanbul juče je uhapšen H.T. (27), jer ga potražuje MUP Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela prevara. Lice je predato službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Na Međunarodnom graničnom prelazu Velika Kladuša, prilikom ulaska u BiH, službenici Granične policije uhapsili su danas S.A. (34), jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Bihaću zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje i predato je službenicima Sudske policije Velika Kladuša.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA