Sudar autobusa i auta na Laušu, troje povrijeđeno

912

Tri osobe, među kojima je i tinejdžerka, teže su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u banjalučkom naselju Lauš. U nezgodi su učestvovali autobus i automobil “golf 4” koji je potpuno uništen.

Vezana vijest:

Teška nesreća u Banjaluci! (FOTO)

Očevidci kažu da su putnici iz golfa zadobili teške povrede i da su vatrogasci morali isjeći lim da bi ih izvukli iz vozila. Prema njihovim riječima, Hitna pomoć je brzo stigla na mjesta saobraćajke i odvezla povrijeđene.

Najteže povrede zadobila je šesnaestogodišnjakinja koja je u Univerzitetsko klinički centar Srpske prevezena sa povredama glave i grudnog koša.

Pacijentkinja L. V. (16) zadobila je povredu glave i grudnog koša i hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Pacijent Đ.K. zadobio je prelom skočnog zgloba i u toku je njegova dijagnostička obrada. Pacijentkinja G. L. je zadobila prelom lijeve nadlaktice i desne podlaktice, te ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju, saopšteno je iz UKC Srpske.

Јoš jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u banjalučkom naselju Karanovac u kojem su učestvovala tri vozila. Povrijeđenih nije bilo.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA