Prijetili smrću advokatu iz Dragičevićevog pravnog tima

640
Ifet Feraget

Članu međunarodnog advokatskog tima koji zastupa porodicu Dragičević, Ifetu Feragetu, prijećeno je likvidacijom uoči njegovog dolaska u Banjaluku!

– Par dana prije puta čovjek mi je prenio prijetnju da ću biti likvidiran ako se pojavim u Banjaluci. Ja nemam s tim problema, ja se jednostavno ne plašim. Došao sam u Banjaluku svojim autom, čak sam i ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču prenio da mi je rečeno da ne smijem doći – kaže član međunarodnog advokatskog tima Ifet Feraget, koji je utorak boravio u Banjaluci kako bi otpočeo rad na slučaju ubistva Davida Dragičevića.

Dodao je da za prijetnju znaju svi njegovi prijatelji i porodica.

– Ima ljudi koje zovemo miševi, koji pokušavaju određenim prijetnjama i prevarama da postignu nešto. Nisam to čak ni prijavio policiji jer nemam povjerenja ni u jednu policijsku agenciju. To je žalosno, ali je tako – zaključuje Feraget.

Feraget je član međunarodnog advokatskog tima koji je u Republiku Srpsku došao na poziv Davora Dragičevića, kako bi se utvrdile okolnosti ubistva njegovog sina Davida. U timu su još i advokati Duško Tomić (BiH), Anto Nobilo (Hrvatska) i Zora Dobričanin Nikodinović (Srbija).

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA