Policija ubila zvijezdu serije Hitna pomoć

1075

Kalifornijska policija ubila je zvijezdu televizijskih serija Vanesu Markez (49), nakon što im je glumica zaprijetila pištoljem. Incident se dogodio nakon što je vlasnica stana u kom glumica živi pozvala policiju jer je Vanesi bila potrebna pomoć.

Glumica je odbila saradnju sa medicinskim timom i policijom i izvadila repliku oružja kojom im je zaprijetila. Policajci su je upucali u glavu misleći da se radi o pravom oružju i da će Vanesa iskoristiti pištolj.

O ubistvu glumice priča se širom svijeta, pa su reakcije i te kako burne. Mnogi i te kako osuđuju postupak policije, dok drugi opravdavaju ono što su uradili, navodeći da je mogla da ugrozi njihove živote, prenosi Blic.

Vanesa je poznata po ulozi medicinske sestre u seriji “Urgentni centar”, a nedavno je kritikovala Džordža Klunija i rekla da je on kriv za njenu lošu karijeru. Objasnila je da je on učinio sve kako bi ona došla na “crnu listu”. Uporedila ga je sa “zlostavljačima poput producenta Harvija Vajnstajna” i nazvala ga “predatorom”. Kako prenose strani mediji, Vanesa je zbog cijele situacije psihički oboljela. Kluni je odbacio sve optužbe i rekao da nema veze s njenom karijerom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA