Pogledajte snimak hapšenja Crnogoraca sa 20 tona hašiša (VIDEO)

565

Italijanski mediji objavili su video snimak hapšenja 11 državljana Crne Gore u okviru međunarodne akcije 2. avgusta, kada je policija zaplijenila 20 tona hašiša, kao i 400 000 litara goriva sa broda “Remus” koji je plovio pod zastavom Paname.

Vezana vijest:

Crnogorci uhvaćeni sa 20 tona hašiša

– Agenti su uhapsili članove posade, 11 državljana Crne Gore. Brod je praćen i posmatran od luka Las Palmas, pa je primjećeno da je tokom navigacije ispred sjevernih obala Afrike neprestano isključivao odašiljač da bi sakrio svoju poziciju – navodi italijanska “Republika”.

Napominju da je nakon pregleda pronađeno više od 650 vreća sa 20 tona hašiša, 13 različitih kvaliteta čija je tržišna vrijednost procjenjena između 150 i 200 miliona evra, prenosi blic.rs.

Prema informacijama, uhapšeni crnogorski državljani su M. B, V. Š, U. K, S. M, S. T, Lj. R, M. K, D. M, V. L, B. B. i V. L, a sumnja se da su pripadnici organizovane kriminalne organizacije.

Iako je prethodno javljeno da su zapljenjene dvije, kasnije se ispostavilo da je policija ipak otkrila dvadeset tona hašiša.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA