Petrović: Savezu za pobjedu nije potrebno lobiranje!

405

Savezu za pobjedu nije potrebno lobiranje i trošenje narodnog novca na lobiste, jer međunarodni ugled i kontakte njeguje niz godina, saopšteno je danas iz PDP-a.

Saopštenje za javnost PDP-a prenosimo u cijelosti:

“Za razliku od Radovana Kovačevića i njegovih šefova amatera iz SNSD koji su Republiku Srpsku izolovali od svih, predstavnici Saveza za pobjedu su dobrodošli u čitavom svijetu.

Savezu za pobjedu nije potrebno lobiranje i trošenje narodnog novca na kojekakve lobiste, mi međunarodni ugled i kontakte njegujemo već dugi niz godina. Podsjećam Kovačevića da nikome iz Saveza za pobjedu nije bilo potrebno da upada u kuće bivših saradnika Donalda Trampa, nego je predsjednik PDP-a Branislav Borenović pozvan i bio gost Trampove završne konvencije, kao što on i drugi naši zvaničnici održavaju kontakte sa Angelom Merkel, Viktorom Orbanom i drugim svjetskim liderima.

Umjesto laži i spinova o stranim neprijateljima i fantomskim prijetnjama kojima nas bombarduje po direktivi svojih šefova, pozivam Kovačevića da odgovori na pitanje čijim parama je Željka Cvijanović plaćala lobiste u SAD? Koliko planira da potroši i koliko naših interesa da proda zarad skidanja Dodikovog imena sa crne liste?

Pitam Kovačevića kako planira objasniti očigledno neslaganje između predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i potpredsjednice Željke Cvijanović povodom budućnosti Republike Srpske? Da li je, kako Dodik tvrdi Srpska na stazi nezavisnosti ili je, kako Cvijanovićeva ubjeđuje američke lobiste, Srpska vezana za BiH kao njen neodvojivi dio?

Banjaluka, 08. avgust 2018. godine

Anja Petrović
Portparol PDP-a”

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA