Mjesečni horoskop za avgust

672
Foto: Pixabay

Početkom mjeseca još će biti aktivna opozicija Sunca i Marsa koja nam daje aroganciju, nepoštovanje bilo kakve discipline, nasilnost, razočarenje, frustacije zbog grešaka. Pojedine osobe traže priznanje za nešto gdje kvalitet ne postoji. Sve zavisi u kojim vašim kućama se dešava i gdje vam može donijeti neke nezgode.

OVAN

Vaša planeta Mars ide retrogradno do 27. pa on vam može donijeti dosta izazova. Kako ste vi po prirodi vođa, naviknuti da vam se svi sklanjaju i da uradite sve što ste zamislili sada će vas Mars usporavati i vratiti unazad da sačekate. To će mnogima stvarati nervozu što moraju da čekaju strpljivo. Okrenite se sebi, isplanirajte svoj život i prihvatite neke stvari koje su vas mučile. Sada je takvo vrijeme da treba povući ručnu, a što se tiče ljubavi, stvari se iznose jer više nema mjesta ispod tepiha.

BIK

Sve što vam je bilo nejasno sada se razjašnjava, posebno napetost u ljubavi koja je bila u prošlom mjesecu. Mnoge ponude u ljubavi su bile aktivne i zamršene pa se u ovom mjesecu raščišćavaju i vi krećete da se pitate šta je to i ko je to što vas čini srećnim ili srećnom? Konačno želite da se smirite, pa neka vam je sa srećom. Poslovni plan nije mnogo naglašen ovog mjeseca dok ste finansijski u dobroj poziciji.

BLIZANCI

Vaša planeta Merkur je retrogradna do 19. avgusta, a kada krene direktno vama se pružaju prilike novih poznanstava. Oni vam mogu postati jako dobri prijatelji i imaćete osjećaj da se poznajete cijeli život. Sve što se bude dešavalo u ovom mjesecu svodi se na komunikaciju i otvaranje kao nikada do sada. Uglavnom, ovo je vrlo dobar period bez većih problema. Emotivno možete upoznati i ući u vezu dok zauzeti imaju divnu komunikaciju sa partnerom.

RAK

Kako ste vi vrlo emotivan znak koji nije u stanju da to sakrije, sada u avgustu će vam to uspjeti jer vi krećete da vladate svojim emocijama. Venera je aktivna pa će biti mnogih dešavanja koja su konkretna na ljubavnom planu. Vi uspijevate da budete samouvjereni i umjereni, ali ipak pazite od 13. avgusta ko ulazi u vaš život. Poslovno predstoje mnoge prilike i povoljnosti dok mnogi Rakovi mogu imati razne kreativnosti i akcije.

LAV

Vi ste sada u svojoj moćnoj vladavini pravi kralj, kraljica. Odličan mjesec jer će mnogi da se otimaju za vas pa to treba iskoristiti. Čak i one osobe kojima ste bili iritantni sada će biti blagonaklone prema vama. Poslovno se pruža prilika da pričate o šefovskom mjestu i povećanju plate. Sada imate jaku intuiciju pa je i pratite, nemojte dozvoliti da drugi utiču na vas već sami birajte. Emotivno jako jedan lijep i opušten period, pa uživajte.

DJEVICA

Došlo je vrijeme da se i vi malo opustite i uživate bez sumnjičavosti, stresa i strogoće prema sebi. Mars je retrogradan pa bi trebalo da obratite pažnju na vašu pozitivnu energiju i da se držite svojih ciljeva. Držite se provjerenog posla i obavljajte ga marljivo kako samo vi znate. Emotivno predstoji romantika i lijepa dešavanja, pa se opustite.

VAGA

Potrebno je da se riješite prethodnog perioda, neodlučnosti i straha da odaberete pogrešnu osobu. Sada se nazire kraj tog konfuznog perioda. Sada vam predstoji raspetljavanje gdje tačno znate šta hoćete, a šta ne. Svi razgovori se obavljaju sa voljenom osobom, a kada Venera od sedmog avgusta uplovi u vaš znak vi postajete opušteni i romantični. Ovaj izbor sve mijenja na bolje između prijatelja, porodice, poslovnih uspjeha i donosi finansijski napredak.

ŠKORPIJA

Sada je vrijeme da okrenete novi list u poslovnim ponudama, unapređenju pa treba iskoristiti šansu. Biće dosta ponuda i poslovnih sastanaka pa se nemojte rasplinuti već odaberite ono što volite i što vas raduje u poslu. Nije vrijeme da planirate puno unaprijed. Vi uvijek imate problem u balansiranju privatnog i poslovnog života pa sada to uradite. Posvetite pažnju svom privatnom životu da ne bude problema na tom polju.

STRIJELAC

Ovo je vaše prirodno stanje. Sve je prikazano u putovanju, zabavi, avanturama, a da ne bude dosadno pojavljuje se i šansa za neko poslovno obrazovanje i napredak. Ne preporučuje se da to propustite, jer možete imati dobar posao i putovanje u inostranstvo. Kako se sve sada okreće oko posla postoji mogućnost da vaše kolege budu zavidne i ljubomorne na vaš uspjeh. Pravite pauze u poslu da se ne iscrpite i razbolite.

JARAC

Jedan napet mjesec, posebno kada su finansije u pitanju. Neki priliv novca koji ste planirali sada može da izostane, a ipak se ne preporučuje da sada uzimate novčanu pozajmicu. Ipak, ako budete disciplinovani kraj mjeseca donosi razrješenje finansija. Emotivno partner može biti nježan i osjećajan što će vam svakako prijati. Ne preporučuje se da započinjete ništa novo, već vam je dosta i ovo postojeće.

VODOLIJA

Ljubav, veze i nove avanture će obilježiti ovaj mjesec. Sada vas mogu gledati na drugačiji način gdje će biti zainteresovani za vas, pa i da se trude da bi zadobile vašu pažnju. Slobodni treba da se opuste i uživaju dok zauzete osobe treba da poklone pažnju partneru i da čuvaju svoju vezu ili brak. Posao kreće u drugoj polovini mjeseca pa se nemojte početkom mjeseca nervirati što ne ide dobro. Bitno je da iskristališete neke partnerske odnose koji ne idu dobro.

RIBE

U ovom periodu su naglašeni druženje, komunikacija, putovanje mada bi pojedine Ribe najviše voljele da se povuku i osame. Zauzete Ribe se mogu lijepo slagati sa partnerom i treba da posvete pažnju jedno drugome. Pojedine Ribe mogu imati priliku za neku edukaciju ili seminar pa bi trebalo to da iskoristite jer vam je to bitno za unapređenje. Ovaj mjesec je za vas dosta društven, a i buran na neki način.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA