Horoskop za 28. avgust: Vodolija sklona svađama

570

Ovan uživa u ljubavi, Blizanci vrijedni, Djevica u problemima, Škorpija napreduje, Vodolije sklone svađama…

OVAN

Kada su u pitanju finansije, moguće je da će biti nekih umanjenja ili dešavanja zbog kojih nećete biti sasvim zadovoljni. Uživate u zajedničkom društvu sa vašim partnerom. Posjetite stomatologa radi pregleda.

BIK

Zadovoljni ste stanjem na polju posla i možete da očekujete da će se stabilna situacija održati na duže staze. Poklanjate svoju pažnju i ljubav vašem partneru, stavljajući mu do znanja da ste uvijek tu za njega. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI

Veoma ste vrijedni i očekuje vas dan u kojem ćete to i dokazati. Bićete zadovoljni ishodom posla. Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Hronični problemi vas muče.

RAK

Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste očekivali i da vam to stvara tenziju i stres. Želite da popravite odnos sa vašim partnerom ali imate utisak da on ne sarađuje i da vam stalno tjera inat. Dobro se osjećate.

LAV

Ispravljajte greške iz prošlosti, vraćate dugove i radite sve kako bi raščistili loše stanje od ranije. Moguće je da niste sigurni u svoju novu emotivnu odluku i da razmatrate opciju predomišljanja ovaj put. Problemi sa pritiskom.

DJEVICA

Okruženi ste poslovnim problemima i nije vam lako da sve riješite sami. Obratite se za pomoć osobi od povjerenja. Nadate se pomirenju sa partnerom iako vidite da se on poprilično udaljio od vas. Predio grudnog koša je osjetljiv.

VAGA

Imaćete priliku da mijenjate radno mjesto ako je to ono što želite. Generalno je danas sreća na vašoj strani. Nadate se susretu sa osobom sa kojom imate flert već duže vrijeme. Mogući su problemi sa želucem.

ŠKORPIJA

Pokazaćete da možete da ostvarite veće napredovanje od onoga što drugi očekuju. Imate povjerenje u svog partnera i veza vam lijepo napreduje. Ako ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Odmarajte se.

STRIJELAC

Može se reći da ste generalno zadovoljni stanjem na poslu. Uvijek može bolje ali za sada se možete zadržati na trenutnoj poziciji. Dopada vam se osoba koja je povezana sa vašim bliskom okruženjem. Zdravlje je dobro.

JARAC

Ukoliko imate neku dilemu obratite se starijim saradnicima koji vam mogu dati pravi savjet. Pred vama je jako lijep period za početak emotivne veze koja bi mogla da traje i da bude stabilna. Problemi zbog nadutosti.

VODOLIJA

Potrudite se da se posvetite poslu maksimalno. Jedino na taj način ćete biti zadovoljni ishodom. Skloni ste pretjerivanju i svađama bez razloga, pa možete da očekujete generalno napet dan. Povišena temperatura je moguća.

RIBE

Moguće je da se od vas mnogo traži više od onoga što trenutno možete da pružite i da imate manji pad samopouzdanja. Želite da priuštite neko lijepo iznenađenje vašem partneru. Pazite na krvni pritisak.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA