Ed Širan uplovio u bračne vode

388

Ako je vjerovati pisanjima svjetskih medija, britanski pjevač Ed Širan oženio je svoju djevojku Šeri Siborn, iako par još uvijek nije potvrdio tu vijest.

U brojnim intervjuima pjevač nije želio ni naslutiti kada će se sudbonosni dan dogoditi, sve do intervjua za “Access”, kada je Ed, na pitanje o vjenčanju, pokazao prsten na ruci i rekao da “nikada više neće ništa napraviti javno”.

Iako nije otkrio gdje je bila ceremonija niti išta drugo o detaljima vjenčanja, ovim potezom dao je naslutiti da se veliki dan već dogodio. Na iznenađenje novinara i pitanje kako je tako važan dan u životu uspio sakriti od medija, Ed je odgovorio da “ionako ne radi ništa previše javno”.

Još u februaru krenula su šuškanja da se pjevač oženio, ali je brzo opovrgnuo navode rekavši da je to zaručnički prsten koji mu je poklonila djevojka.

Srećni par u vezi je tek od 2015. godine iako se poznaju još od srednje škole. Tada se nije moglo ni naslutiti da će Šeri i Ed završiti zajedno jer je svako otišao svojim putem, ali pjevačeva turneja Amerikom ponovo ih je spojila i stvorila pravu iskru među njima.

Svojevremeno, Širan je izjavio da želi djecu sa Šeri, te da njihova veza ima pravi potencijal za brak.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA