Ebisilio na isti dan dobio dvoje djece sa dvije različite žene!

692

Lorenco Ebisilio je za tili čas oduševio Zvezdine navijače svojim fudbalskim vještinama, a onda je kao grom iz vedra neba stigla informacija o tome kako je ovaj Holanđanin zaveo dvije devojke i – ostavio ih, i to kada su se porodile.

Na ruskoj televiziji, u emisiji “Neka govore”, pojavile su se žrtve ovog zavođenja, Ana Bagajeva i Darija Danilina, koje su otkrile šokantne detalje tokom njegove karijere u istočnom delu Evrope (Metalurg Donjeck, Gabala, Mordovija, Anži).

Bagajeva je rekla da se zabavljala sa Ebisilijem i da mu je rodila ćerku Malenu, kojoj se fudbaler “veoma radovao”.

– On mi je obećao da će i mene i našu bebu odvesti na Kipar, gdje je tada igrao, ali u posljednjem trenutku, kada sam dovršavala pakovanje, on je naprosto nestao i prestao je da odgovara na poruke i pozive – rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Tada je riječ dobila Darija Danilina, koja je otkrila da je, kada je Ana prvi put javno govorila o tome šta joj je Ebisilio uradio, ostala u šoku – jer se to i njoj desilo.

– Mene je ostavio kada je na svijet došao naš sin, Mateo. Maltene nas je na isti način ostavio. Kada sam u medijima vidjela šta je uradio Ani, riješila sam da je potražim i poslala sam joj pismo o gotovo istovjetnom iskutvu. Mislim, dok sam bila trudna, rekla sam Lorencu da sam sigurna da je on otac, on se radovao i stvarno mi je posvećivao pažnju. Kada smo bili zajedno, nije obraćao pažnju na druge devojke. Međutim, vrlo brzo, sve to se promjenilo i onda je odjednom nestao. Ugasio je sve naloge na društvenim mrežama, promjenio broj telefona… Valjda zato što su ga ljudi “prozivali” zbog onoga što je uradio. Meni su slali poruke podrške, i to skroz nepoznate osobe – rekla je Darija, koja je otkrila da se i njeno i Anino dijete – rodilo istog dana, što ovoj priči dodatno unosi bizaran ton.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA