Džim Keri ima ulogu života

626

Nekada je zarađivao 20 miliona dolara po filmu, a danas je Džim Keri daleko od statusa filmske zvijezde. Bio je osporavan, zaboravljen, a sada ima ulogu života.

U posljednjem intervjuu za “The Hollywood Reporter” dobitnik Zlatnog globusa priznao je da ni slavu, novac, poznate devojke i status nije shvatao ozbiljno. Njegov plan, otkrio je, nije bio da se pridruži Hollivudu već da ga uništi.

Filmovi “Ace Venture: Šašavi detektiv”, iz 1994. godine bio je dovoljan da postane slavan, a naslovi kao što su “Glup i gluplji”, “Lažljivac”, “Trumanov šou”, kao i veze sa Rene Zelveger izbacile su ga u centar dešavanja u Holivudu.

A onda se umorio.

– Jednostavno više nisam htio da budem u tom polsu. Sve je besmisleno, nije mi se sviđalo – dodao je glumac u intervjuu.

Poslije povlačenja, javnost nije prestao da intrigira, a veza i samoubistvo njegove devojke Katrin Vajt 2015. godine potpuno su ga “ubacili” u neku drugu dimenziju.

Hey what are you doing right now? I love reading your comments? #jimcarrey

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__) on

Uslijedio je i niz bizarnih događaja, uključujući njegovo pojavljivanje na crvenom tepihu na Njujorškoj nedelji mode, kad ga je novinarka pitala je li istina da na ulici traži devojke.

– Ovo ništa nema smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao da dođem i evo me. Mislim, moraš priznati da ovo uopšte nema smisla – rekao joj je glumac.

Iako su se čudni događaji nizali, Džim Keri ipak nije odustao od glume.

Ovog meseca vratiće se na male ekrane u seriji “Kidding”, koja govori o Džefu, dečjoj TV ikoni čiji se život nađe u rasulu.

– Uvijek čekate nešto u čemu ćete prepoznati dio sebe. A životno iskustvo ovdje se poklopilo. Doživeo sam veliki gubitak, a nekako sam završio na drugoj strani. Svakoga mogu da pogledam u oči. Razumijem kako vas velika tuga može da zgrabi u jednom trenu života i jednostavno vas ugušiti – zaključio je.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA