Doboj dobija košarkaški teren posvećen Ognjenu Kuzmiću

412

U Doboju se nastavlja velika akcija kompanije Mozzart pod imenom “Sto terena za jednu igru”. Dobojlije će imati priliku da vide i zakorače na obnovljeni košarkaški teren koji će u ponedjeljak, 13. avgusta od 18 časova, svečano otvoriti srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Potpuno rekonstruisano igralište nalazi se u naselju Pijeskovi u Doboju, gdje će svi stanovnici grada na rijeci Bosni ubuduće moći da uživaju u igri pod koševima u uslovima kakve imaju profesionalci – na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Prije nego što slavni Dobojlija, Ognjen Kuzmić, svečano otvori teren koji će u godinama pred nama nositi njegovo ime, posjetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih sportista iz KK FinDo. Upravo je u ovom košarkaškom klubu centar španskog Real Madrida načionio svoje prve košarkaške korake.

Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posjetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspješniji učesnici osvojiće sjajne nagrade.

Dođite da zajedno sa Ognjenom Kuzmićem uživamo u sportu, druženju i svima pošaljemo poruku o važnosti njegovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi stanovnici Doboja, budući šampioni i rekreativci, koji budu trenirali košarku na Kuzmićevom terenu.

Vidimo se u ponedjeljak u Doboju!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA