Dimitri Vegas & Like Mike udružili snage sa Wiz Khalifom (VIDEO)

317

Jedinstveni duo i DJ zvijezde Dimitri Vegas & Like Mike dodali su svom portfoliu novu pjesmu i saradnju sa jednom od najvećih zvijezda današnjice Wiz Khalifom.

Njihov novi hit “When I Grow Up” je neštopotpuno drugačije od svega što su radili, a kako kažu, vole da iznenade publiku i očigledno je da su u tome uspjeli.

– Wiz Khalifa je za nas jedan od najmodernijih repera današnjice i ono što radi definiše i oblikuje hip-hop istoriju. Ideja da se udružimo sa Wizom je nešto što smo željeli već neko vrijeme – istakao je ovaj duo.

Novi singl je objavljen uz odličan video u kom su Wiz Khalifa i Dimitri Vegas & Like Mike prikazani kroz različite faze života – od djetinjstva, preko problematičnog tinejdžerskog perioda, pa sve do današnjih dana i njihove saradnje i nastupa u Las Vegasu.

– Želimo da sa novom generacijom mladih ljudi podijelimo pozitivne stvari i inspiraciju. U isto vrijeme, ovaj spot i pjesma su malo okretanje ka prošlosti. Ako ste umjetnik ili uspješni u svom poslu, srećni u životu, možete da se osvrnete i kažete: Nekad sam bio klinac sa velikim snovima za koje sam se borio i vidi gdje sam danas – objašnjava Dimitri.

muzika, Novi singl zvijezda EDM scene imaće priliku da čuje i crnogorska publika, na njihovom nastupu zakazanom za 31. avgust na Sea Dance festivalu. Ulaznice za sva tri dana festivala se mogu kupiti po promo cijeni od 24,99 evra, a u toku je i grupna akcija “4+1”, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za festival, petu dobijate na poklon.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA