Davor Dragičević: Da imam 1 000 djece, ovo vam neću oprostiti!

1800

Članovi grupe Pravda za Davida i građani Banjaluke su 153. dan zaredom na Trgu Krajine tražili pravdu za ubijenog Davida Dragičevića.

Njegov otac Davor je rekao da oni koji se bore za istinu 153 dana stoje mirno i dostojanstveno, a da ništa još nisu dobili.

– Imam izjavu svjedoka iz Pekare. David u 2.30 nije ni prošao, niti ušao u pekaru. Znači i to ste montirali. On je tu prethodni dan bio. Da ste malo pametniji znali bi da je poslije ponoći šalterska prodaja – istakao je Davor.

On je zatim zagrmio: “Majko gdje su ti sinovi, majko gdje su ti sinovi pitam?”.

– Moj je gore, četiri mjeseca trune. Dokle mislite da ću ulaziti u praznu kuću, do kada mislite da ću ulaziti u njegovu praznu sobu. Neću još dugo imati i mir ni dostojanstvo. To što ste mu uradili, da bog da vam se sjeme zatrunilo. Ako neće bog, ja ću se pobrinuti za tebe i sebe – ogorčen je Davor.

Zatim se izvinio sinu što ga nije uspio spasiti:

– Moj sin je masakriran, ni u sanduk ga nisam mogao spustiti. On je strunuo. Ko god hoće nek vam oprosti. Nek oprosti i pop i sveštenik i hodža. Da imam 1 000 djece, ovo vam neću oprostiti. Ni vama u Skupštini ni cijelom MUP-u.

Ožalošćeni otac je zatim rekao da mu ne daju informaciju ko je pozvao Davida u trenutku nestanka.

– Kojoj majci ste dali ispis poziva za njenog sina za godinu dana, a meni kome je sin masakriran ne date. Na skupštini je rečeno da kada se sazna istina da ćemo Suzana i ja ostati sami. E pa vi ćete za vijek vijekova ostati sami – poručio je Davor, što je podržano gromoglasnim aplauzom.

I na večerasnjem okupljanu pročitana su pisma podrške, kao i Davidove pjesme. Davor je ponovio riječi predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o tome da treba nastaviti slavu, na šta su prisutni negodovali.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA