Bizaran trend: Zubnom pastom do većih grudi? (VIDEO)

497

Nevjerovatno bizaran trend privukao je pažnju mnogih žena koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj hirurgiji. Radi se o trljanju grudi smjesom paste za zube i vazelina. Blogerku MakeupMesha zaintrigirala je ova teorija pa ju je testirala na sebi.

Pojedine djevojke tvrde da im to pomaže da im grudi izgledaju nešto veće i zategnutije, piše Metro.

Jedna djevojka je na YouTube, pod profilom Editorial Naturalbeauty556, pokazala kako ona to radi sa smjesom paste za zube, bjelanceta, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana.

Druga djevojka, koja se na YouTube predstavlja na profilu Susana Home Remedies, nanosi zubnu pastu na bradavice, pa premazuje grudi vazelinom. Tvrdi da je to recept za veće grudi.

“Sve su to gluposti”

Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima efekat zatezanja kože, pa koža tako djeluje čvršće. Ipak, teško je povjerovati da može da prodre duboko pod kožu manjih grudi i tamo napravi čudotvorne promjene.

S druge strane, ni ostali sastojci, na primjer vazelin, ne mogu da imaju učinak povećanja grudi, već eventualno može da se učini da su veće jer je koža sjajnija.

– Ovi bizarni savjeti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi voljele da imaju veće grudi, pa su sklone čudesnim metodama – kaže Kristofer Inglefild iz Klinike za estetsku hirurgiju “London Bridž” u Velikoj Britaniji.

– Pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internet šarlatanstvo. Grudi od toga mogu da mirišu osvježavajuće, ali zasigurno neće da postanu veće – ističe on.

Blogerku MakeupMesha zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom, pa je to probala na sebi.

Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mjesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je utvrdila da je sve to, kako kaže, glupost, pa je pozvala žene da ne nasijedaju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA