Besplatno na odbojkaški spektakl u Banjaluci!

492

Ulaznice za spektakl u “Boriku”, meč odbojkašica Srbije i Bugarske zakazan za 7. septembar u 17 časova, biće besplatne!

Orgnaizacioni odbor ove međunarodne utakmice tako je odlučio na posljednjem sastanku, usvojivši pri tom način trebovanja i podjele karata:

– Svi koji žele ulaznice mogu to učiniti upućivanjem poruke elektronskom poštom na adresu [email protected], najkasnije do 31.08.2018.godine, sa iskazanim brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o osobi koja će preuzeti ulaznice. Karte mogu trebovati odbojkaški klubovi, osnovne i srednje škole, sportski savezi registrovani na nivou Republike Srpske, organizacije i ustanove i drugi pravni subjekti – navedeno je u saopštenju.

U istom obrađanju javnosti se dodaje da će Odbojkaški savez Republike Srpske Organizacionom odboru prezentovati iskazane potrebe.

– Organizacioni odbor će u slučaju trebovanja većeg broja ulaznica od raspoloživog odlučiti o broju karata koje će biti podijeljene prema objektivnom kriterijumu. Odobrene ulaznice biće moguće prezeti na biletarnici u Sportskoj dvorani “Borik” 4, 5. i 6. septembra od 09 do 15 časova, isključivo od strane osobe koja je naznačena u zahtjevu u elektronskoj pošti dostavljenoj na pomenuti email. Ulaznice će se preuzimati u zatvorenoj koverti – zaključeno je u saopštenju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA