Bešiktaš bez navijača u Humskoj!

449

Utakmica Partizan – Bešiktaš proglašena je visokorizičnom od strane UEFA, tako da neće biti gostujućih navijača ni na jednom od dva meča. Niko ni sa obilježijima gostiju neće moći ući na stadion, pa i ako posjeduje ulaznicu.

Najvažniji evropski meč sezone u Humskoj počeće u četvrtak u 20.30 časova i definitivno mu neće prisustvovati gostujući navijači.

FK Partizan saopštio je u najavi utakmice protiv Bešiktaša, na početku plej-ofa za grupnu fazu Lige Evrope, da je UEFA proglasila taj duel “utakmicom visokog rizika” i u skladu sa tom procjenom dogovoreno je da na obje utakmice ne bude gostujućih navijača.

Dakle, neće ih biti u četvrtak u Beogradu, a ni za nedelju dana, u Istanbulu.

– Po tom dogovoru, ulaznice za gostujući sektor na stadionu Partizana neće biti puštene u prodaju. Isto će važiti i za gostujući sektor stadiona Bešiktaša – saopštio je Partizan.

“Crno-bijeli” su podsjetili da će ulaznice za meč u Beogradu biti moguće kupiti samo uz lična dokumenta i to maksimalno četiri karte uz jedan dokument.

– Ulaznice neće moći da kupe državljani Turske, kao i osobe za koje se procijeni da su navijači Bešiktaša. Takođe je veoma važno napomenuti da osobama sa obilježjima gostujućeg kluba, neće biti dozvoljen ulaz stadionima, kako u Beogradu, tako i u Istanbulu, čak i u slučaju da posjeduju ulaznice za utakmicu – objašnjeno je.

Iz Partizana je upućen i apel navijačima, sa posebnim akcentom da razmišljaju o potencijalnim kaznama i važnoj prohodnosti stepeništa.

– Molimo navijače Partizana da se ponašaju u skladu sa bezbjednosnim preporukama, poštuju protivnika na terenu, navijaju fer i sportski, kao i da učine maksimalni napor da prolazi i stepeništa na stadionu budu prohodni sve vrijeme, posebno imajući u vidu da su kazne koje je klub platio prethodnih godina, samo za neprohodne prolaze i blokirana stepeništa ogromne i mjere se u stotinama hiljada evra.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA