Banjaluka ponovo u ELEMENT-u

618

Nakon uspješno održana dva “Element” događaja, došlo je vrijeme za treći u sklopu kojeg će nastupiti slovenačka DJ zvijezda Valentino Kanzyani.

Valentino se u Banjaluku vraća nakon deset godina. Prvi put je nastupio u gradu na Vrbasu 2006. godine u kultnom klubu „Music Hall“, a samo dvije godine kasnije ekipa Night Light Records-a dovela ga je opet pred banjalučku publiku.

Ove godine, tačnije 25. avgusta, kada je zakazan treći „Element“, Valentino se vraća, a vjerujemo da su očekivanja publike, kao i same zvijezde, veoma velika.

Pored Valentina na posljednjem „Element“ događaju ove godine, nastupiće Zlatnichi, Shi Pe, Alexander G, Robert S, Forniva, Goran Emkić, Miroslav Pavlović, Lakmi, Wade Newhouse b2b Davor Billyc, Bane Blanco, Filip A, Stefan Wee i Dj Ape.

Ulaznice po cijeni od 10KM mogu se kupiti preko servisa kupikartu.ba te na trgu Krajine.

Podsjećamo “Element” je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. „Element“ je nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici, želji da noći provodimo plešući i potrebi da obogatimo kulturnu i turističku ponudu našeg grada.

U sklopu prve dvije žurke, nastupili su između ostalih, Nakadia, Nusha, Siniša Tamamović, Silicon Soul, AFFKT, Rub A Dub, Alex Ranerro, Woodie, Radujković, Robert S, Feđa Knajdl, Edib D, Adot, Mijović, Denis Dražić i Level7el.

Grad Banja Luka prepoznao potencijal „Elementa“ za turističku ponudu grada kao i značaj za projekat „Evropska prestonica kulture (EPK) 2024“, te su grad, zajedno sa Turističkom organizacijom zvanični partneri sa kojima se realizuje projekat kao i popratne aktivnosti koje će se uskoro najaviti.

Kao što je bio slučaj sa prva dva događaja i tokom trećeg posjetiocima će biti obezbijeđene razne pogodnosti kada su u pitanju smještaj i prevoz, a detalje u vezi sa tim se mogu pronaći na Facebook i Instagram profilima.

Ponovo će biti organizovan i after party o kojem će više informacija biti objavljeno uskoro.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA