Banjalučka pivara uručila nagrade srećnim dobitnicima

597

Banjalučka pivara uručila je nagrade srećnim dobitnicima koji su učestvovali u nagradnoj igri “Nektar šalji i vozi”. Zanimljivo je da su i glavnu nagradu, automobil Fiat 500 i utješne nagrade osvojile dame.

Automobila Fiat 500 od sada će da vozi Vesna Kuzmanović, dobitnica iz Prnjavora osvojila je automobil. Vesna nije željela da otkrije koliko je piva popila, a sreću da dobije automobila donio joj je baš jedan poslat kod. Srećna je što je osvojila nagradu, a automobil će da voze svi ukućani ističe Vesna.

– Bila sam iznenađena, u prvom trenutku nisam ni vjerovala, krenula sam taman na godišnji odmor i u putu sam dobila tu poruku. Koje je najbolje pivo na svijetu? Pa, Nektar pivo, nosim ga i u Crnu Goru – priča Vesna.

Pored glavne nagrade podijeljene su i utješne nagrade. Ponovo su srećne ruke bile dvije dame. Nagrade su dobile za najviše poslatih kodova za jedan dan, 173 i najviše poslatih kodova u ukupnom trajanju nagradne igre, njih 470, istakli su u pivari.

– Mi smo u toku nagradne igre podijelili 480 dnevnih nagrada, a danas imamo priliku da pored glavne nagrade, da uručimo i utješne nagrade, u pitanju su modeli telefona Samsung Galaxy A6 i Samsung Galaxy J6 – rekli su iz pivare.

Nagradna igra trajala je oko mjesec dana. Za to vrijeme je poslato oko 200 000 kodova. Podijeljeno je 480 dnevnih nagrada kao što su mini frižideri, fudbalske lopte, dresovi i cooler bag-ovi.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA