Šta nas čeka u četvrtoj sezoni serije “Narcos”? (VIDEO)

892

Za samo tri godine prikazivanja serija “Narcos” je uspjela u potpunosti da oduševi publiku širom svijeta. Kako je najavljeno, četvru sezonu ćemo moći da očekujemo krajem ove godine.

Netflix je objavio trejler za četvrtu sezonu popularne serije, a novi serijal će donijeti niz promjena.

Ono što smo uspjeli da saznamo iz najave je da se definitivno mijenja tok radnje, mjesto snimanja, kao i uloge, jer nam sada stižu novi likovi koji će zasigurno zadati nove probleme vlastima.

Za razliku od prethodne sezone u kojima je prikazan život Pabla Eskobara, kao i formiranja snažnog kartela u Kolumbiji, u novoj sezoni radnja se prebacuje u Meksiko, tačnije u Gvadalaharu.

U gradu koji je odraz tradicije i kulture Meksika, pratićemo nastajanje glavnog kartela u kome će glavne narkobosove igrati američki glumac Michael Peña i meksička zvijezda Diego Luna.

Diego će igrati jednu od glavnih uloga narkobosa koji je osnovao najjači meksički kartel u osamdesetim Miguela Ángela Félixa Gallardoa, dok će se Peña u ulozi “Kiki” Camarena boriti ispred DEA, američke policijsko-obavještajne agencije za suzbijanje narkotika.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA