Promijenio pol zbog registracije auta?

452

Vozači veoma dobro znaju kakve sve trikove koriste da bi što više uštedili na odžavalju svog automobila. Međutim, daleko ispred svih se našao jedan kanađanin koji je zbog registracije promijenio pol.

Kako prenose sjevernoamerički mediji, neimenovani 23-godišnjak je legalno promenio pol i postao žena kako bi godišnje uštedio 1 100 kanadskih dolara (CAD) na registraciji prilikom kupovine novog Chevrolet Cruzea.

On je saznao od osiguranja da će mu zbog udesa i “nekoliko” saobraćajnih kazni registracija posle kupovine novog automobila biti oko 4 500 CAD godišnje.

Iz znatiželje je pitao kolika bi mu bila registracija da je žena, a kada mu je čovjek iz osiguranja rekao da je to 3 400 $, pobjesneo je zbog “nepravde”.

Čovjek iz osiguranja je odbio da mu u dokumentima promijeni pol sa muškog na ženski, ali on se tu nije zaustavio.

Raspitao se kako može da postane žena i saznao da je sve što mu je potrebno potvrda ljekara da se on identifikuje kao žena.

Potom je dobio “potvrdu” od ljekara da se osjeća kao žena, zatim je sa tim promijenio svoj pol u rodnom listu i vozačkoj dozvoli i na kraju je osiguranje moralo da ga prizna kao ženu.

Zahvaljujući cijelom ovom procesu Kanađanina je osiguranje ispalo jeftinije 91 dolar mjesečno, odnosno 1 092 za godinu dana.

Da cijela situacija bude još zanimljivija, sada je u kanadskoj provinciji Alberti još lakše promijeniti pol jer za to više nije potrebna potvrda ljekara!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA