Princeza Leia ipak u novom nastavku “Star Wars”

488

Reditelj JJ Abrams objavio je da će do sada neobjavljeni snimci glumice Carrie Fisher biti upotrebljeni u novom nastavku serijala “Ratova zvijezda” da bi posljednja trilogija imala “zadovoljavajući zaključak”.

On je rekao, predstavljajući postavu devetog nastavka serijala o porodici Skywalker da će biti upotrebljeni snimci Carrie Fisher snimljeni za film “Ratovi zvijezda – buđenje sile” iz 2015. godine.

Carrie Fisher, koja je igrala princezu Leiu umrla je iznenada 2016. kada je završila rad na filmu “Ratovi zvijezda: Poslednji Džedaj” (The Last Jedi).

– Mi smo obožavali Carrie Fisher. Nismo umjeli da nađemo zaista zadovoljavajući zaključak za sagu o porodici Skywalker bez nje. Pronašli smo način da odamo počast njenom nasljeđu i ulozi Leie u Epizodi IX koristeći do sada neviđene snimke koje smo zajedno snimili u Epizodi VII – rekao je Abrams.

U saopštenju se takođe potvrđuje da će Billy Dee Williams (81) da se vrati u novom filmu kao Lando Calrissian, heroj pobune koji se nije pojavljivao u posljednjoj trilogiji.

Mark Hamill, koji igra Luka Skywalkera takođe će se pojaviti u najnovijem nastavku.

Snimanje će početi u srijedu u Londonu, a očekuje se da će film izaći u decembru 2019. godine. Za sada još nije određen naziv novog filma koji ima radni naslov Epizoda IX.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA