Horoskop za 6. juli: Blizanci u sukobu sa bližnjima

655

Šta nas čeka na nebu tokom današnjeg dana, kakve nam je to sve zamke, začkoljice i uzbudljiva dešavanja pripremilo?

OVAN

Čeznete za promjenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke i premještaje koji će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno.

BIK

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspjeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

BLIZANCI

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob sa bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

RAK

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vrijeme. Ne zatrpavajte se novim obavezama već nedelju provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.

LAV

Predstoji vam prijedlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo, možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako niste raspoloženi da rizikujete, ovog puta pokušajte jer će se isplatiti.

DJEVICA

Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste željeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila, pa ste bez svjesne namjere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to osjetite biće prekasno.

VAGA

Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju.

ŠKORPIJA

Od jutra vas očekuje neuobičajeno živa poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi sjetili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica.

STRIJELAC

Vrtite se u krug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vrijeme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.

JARAC

Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.

VODOLIJA

Splet okolnosti vas dovodi na mjesto gdje vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savjetom riješite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umiješate. Više vjerujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.

RIBE

Mogući su potezi koji će iz korijena promijeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primijetili na vrijeme.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA