Halid Muslimović istukao djevojku!

1830

Poznati pjevač narodne muzike Halid Muslimović, našao se pod istragom policije zbog sumnje da je izudarao 45-godišnju ženu, kojoj je zaprijetio da ne smije da ga prijavi policiji ili će je “pojesti mrak”.

Istraga je pokrenuta nakon što je S. B. (45) prijavila PU Banjaluka da ju je Muslimović napao u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banjaluku, gdje ona stanuje.

– Žena je prijavila da su se ona i Muslimović posvađali 27. jula između dva i tri ujutro, nakon čega joj je on zadao više udaraca po licu i tijelu. U prijavi je navela da ju je po dolasku u Banjaluku izbacio iz automobila. Kada mu je rekla da će ga prijaviti policiji on je potpuno poludio i zaprijetio joj da se “ne igra s njim”, da će je “vozati u gepeku” i da će je “progutati mrak” – rekao je izvor blizak istrazi.

Portparol PU Banja Luka Marija Markanović potvrdila je da je policija zaprimila prijavu.

– Policijski službenici postupili su po prijavi i ispitali su lice H. M. (57). Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci – rekla je Markanović.

Kako saznajemo Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična djela nanošenje tjelesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA