Exit: Bajaga i Grejs Džouns obilježili treće veče

386

Legendarni srpski rokeri Bajaga i instruktori i Grejs Džouns muzička, modna i svjetska filmska diva, obilježili su treće veče festivala Exit, koji se održava na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi.

Bajaga, kao i Grejs, nastupili su po prvi put na Exitu i to u večeri kad je jedan od najboljih muzičkih festivala u Evropi i svijetu napunio 18 godina.

Gromoglasni aplauzi Bajagi i instruktorima, počeli su već kad je frontmen grupe Momčilo Bajagić zapjevao čuvenu pjesmu “442 do Beograda”. Sve pjesme, po uzrastu šarolika publika, do kraja koncerta pratila je horskim pjevanjem.

Potom je na glavnu festivalsku binu izašala Grejs, koja je sve prisutne glasom i izgledom ostavila bez daha. Već prvom pjesmom, njenim planetarnim hitom “”Ovo je život”, pokazala je publici zbog čega je muzički autoriteti zovu neodoljivom umjetnicom.

Ništa manju pažnju publike treće večeri Exita izazvao je nastup popularnog francuskog dueta Ofenbah. Živo i burno bilo je i na ostalim festivalskim binama, a zbog kvalitetnih nastupa vrhunskih svjetskih i domaćih muzičara mnoge od njih bile su pune do svitanja.

Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi završava večeras, odnosno sutra u jutarnjim časovima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA