Cvijanovićeva, nakon Banjaluke, počasni građanin i Čelinca

461
Željka Cvijanović

Premijerka Srpske Željka Cvijanović, koja je i kandidat vladajuće koalicije za predsjednika RS, nakon Banjaluke, postaće počasni građanin i Čelinca!

Kako su odlučili odbornici lokalne skupštine, predsjednica Vlade RS dobitnik je priznanja “Počasni građanin opštine Čelinac” a nagrada  bi joj trebala biti uručena sutra na svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave opštine – Sabora Svetog arhangela Gavrila.

Akademik Rajko Kuzmanović je dobitnik Priznanja za životno djelo za poseban doprinos razvoju opštine Čelinac.

Počasni građanin Banjaluke

Podsjećamo, predsjednica Vlade RS u aprilu ove godine izabrana je i za počasnog građanina Banjaluke.

Plaketu opštine Čelinac za doprinos od izuzetnog značaja za razvoj opštine dobiće generalni konzul Srbije Vladimir Nikolić i pjesnik Ratko Popović.

Danilu Maglovu biće uručena Zahvalnica za humanitarni rad, a pisana Zahvalnica za humanitarni rad i uspješnu saradnju sa institucijama opštine posthumno će biti dodijeljena Azri Ikalović.

Učenica banjalučke Gimnazije Ivana Dević dobitnik je Zahvalnice za postignute rezultate u obrazovanju i doprinos ugledu opštine.

Za postignute rezultate u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja nagrađena je i Javna ustanova Dječiji vrtić “Neven”.

Nagrade i priznanja pojedincima i kolektivima biće uručeni sutra od 20 časova na svečanoj akademiji u sali Centra za kulturu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA