“Sector security” predstavio proizvode iz oblasti elektrike (FOTO)

1387

Kompanija “Sector security” iz Banjaluke predstavila je proizvode iz oblasti elektrike koji se od sada mogu naći u njihovoj ponudi. Sve zo su obuhvatili i predstavili na sajmu Sector expo u Banjaluci.

Proteklih godina osnovna djelatnost kompanije “Sector security” je bila pružanje usluga fizičkog i tehničkog obezbjeđenja, a od sada je ponuda njihovih usluga daleko bogatija. Na sajmu Sector expo predstavili su usluge iz oblasti elektrike. Sector electric se bavi projektovanjem, izvođenjem, nadzorom i servisiranjem tehničkih usluga i rješenja jake i slabe struje. Inovacije, ulaganja u nove tehnologije, integracija smart rješenja vještačke inteligencije, poput koncepta pametnih gradova i pametnih kuća, led rasvjeta, robotika samo su dio aktivnosti kojima će se od sada baviti, kažu u kompaniji.

– “Sector security” je proteklih 18 godina bavio se isključivo privatnom bezbjednošću. Sada, prateći nove svjetske tehnologije, naravno, trudimo se da uvijek idemo u korak sa svim tim što pratimo u zemljama u Evropi i naravno i u svijetu i pokušavamo da to prenesemo i na naša tržišta. Imaćete priliku svi da vidite koji su to novi svjetski trendovi i prezentovaćemo svakako novi dio naše usluge Sector electric, koji se bavi led rasvjetom, energetskom efikasnošću, imamo nove projekte koje možemo da pokažemo iz energetike, to su smart city, novi projekti za naše gradove – rekao nam je Slaviša Krunić, vlasnik kompanije “Sector security”.

Kompaniji koja iza sebe ima velike rezultate i koja je stvorila preduslove i za dalji uspješan razvoj, stigla je podrška i iz Vlade RS. Strateški cilj “Sector security” je uvođenje novih tehnologija, razvoj svijesti o novim tehnologijama, projekti energetske efikasnost kao i proces digitalizacije svih poslovnih procesa, pa samim tim zaslužuju i podršku, poručuju iz Vlade Srpske.

– Svim onim kompanijama i ljudima poput ove kompanije “Sector security” i gospodina Krunića treba pružiti podršku kada nastoje da praktično pokažu da su za to spremni da imaju svijest o tome koliko primjena novih tehnologija znači i koliko su već u primjeni novih tehnologija stvorili novih rezultata. Oni će već kroz ovu novu aktivnost u ovoj oblasti stvarati nove rezultate a samo broj od 1 300 zaposlenih je respktabilan i iz tog razloga je normalno da Vlada svojom politikom podržava, pomaže i pokazuje rezultate i razumijevanje prema ovakvim kompanijama – Petar Đokić, ministar industrije, energetike i rudarstva u Vladi RS.

Kompanija “Sector security” na tržištu posluje 18 godina, a zapošljava više od 1 300 radnika. Dokaz uspješnog poslovanja jeste i preko 5 000 zadovoljnih klijenata, istakli su u kompaniji.

 

Danijela Aksić Marković

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA