SDS: Dodik da se podrvgne poligrafu

556

Srpska demokratska stranka poziva Milorada Dodika da se podvrgne poligrafu i da izvještaj s poligrafa bude dostupan javnosti, saopšteno je danas iz ove stranke.

– Količina laži koju je izustio u protekla 24 sata je potpuno zagadila medijski prostor Republike Srpske. Imajući u vidu činjenicu da je gospodin Govedarica juče bio zajedno sa gospođom Cvijanović, gospodinom Ivanićem i drugim zvaničnicima Republike Srpske u Mrkonjić gradu na proslavi Vidovdana, krsne slave Vojske Republike Srpske, prekjuče je bio u Gornjoj Slatini kod Šamca, a dan prije u posjeti Koordinaciji Srba u Mostaru, a imajući u vidu činjenicu da opozicija nema helikopter na raspolaganju a isto tako da nijedna ambasada nije smještena ni u Banjaluci, a ni u pomenutim gradovima, gospodin Govedarica, nikako nije mogao da bude prisutan u ambasadama i da razgovara sa ambasadorima, kako gospodin Dodik kaže – navedeno je u saopštenju SDS.

Iz ove stranke pozvali su Milorada Dodika, predsjednika RS, “da se počne baviti svojim poslom, da prestane da dijeli ljude na patriote i izdajnike, jer na taj način dugoročno ugrožava Republiku Srpsku”.

– A sljedeći put kad bude izmišljao nešto novo, neka proba da smisli nešto za šta je postojala realna mogućnost da se desi. Pozivamo ga da objavi sve razgovore gospodina Govedarice u svim ambasadama, kako je i rekao da će uraditi – dodaje se u saopštenju ove stranke.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA