Šabac: Prijeti bombom zbog potjernice? (VIDEO)

563

Muškarac Z. B. (54) prijeti bombom na terasi svoje privatne kuće u naselju Čavić u Šapcu. Policija trenutno pregovara sa njim.

Kako se saznaje, on je u prijepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gdje je otišao da izvadi vozačku dozvolu.

Naime, službenica koja radi na prijemu dokumenata, kada je u sistem ukucala njegovo ime, otkrila je da za njim postoji sudska potjera.

– Čovjek je pobjesnio i u istom momentu iz džepa izvadio bombu prijeteći da će je aktivirati ako neko samo pokuša da mu priđe. Sjeo je u auto i brzo se odvezao U nepoznatom pravcu. Kasnije se ispostavilo da je otišao u svoju kuću u Pocerskoj ulici u naselju Čavić – priča izvor iz istrage.

DRAMA NA ČAVIĆU

Policija pregovara sa čovekom koji se nalazi na terasi privatne stambene kuće u Pocerskoj ulici i koji u ruci drži bombu. Kako nezvanično saznajemo radi se o neregulisanim imovinsko-pravnim odnosima.Pocerska ulica je zatvorena za saobraćaj.(Video: Podrinske)

Posted by Podrinske Šabac on Četvrtak, 28. Juni 2018.

Čovjek na sebi ima crvenu majicu i smeđe kratke pantalone. Proćelav je i izdaleka bi se moglo zaključiti da je srednjih godina. Kako se saznaje, on je na terasi od 15.30 časova, a navodno, u kući sa njim je njegova teško oboljela majka. Za sada niko sa sigurnošću ne može da kaže da li mu je u ruci zaista bomba, pa je ulicu blokirala policija.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA