Rasvijetljeno ubistvo Bojana Koprene: Uhapšena braća

3223

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su braću Boška (58) i Bogdana Diljevića (53) iz Kola kod Banjaluke osumnjičene za ubistvo Bojana Koprene (26), koji je nestao u julu 2014. godine, a čije tijelo do danas nije pronađeno.

Bojan Koprena

Braća su uhapšena nakon što su istražioci došli do dokaza koji ukazuju da su hicima iz vatrenog oružja ubili Koprenu, a potom su njegovo tijelo zakopali na Manjači kako bi prikrili zločin.

– Potraga za tijelom je u toku – kaže izvor blizak istrazi.

Koprena je nestao 7. jula 2014. godine u večernjim časovima. Posljednji put je viđen oko 21 čas u “Krčmi kod Roze” koja se nalazi u selu Kola kod Banjaluke, gdje je radio. Svjedoci su ispričali da je Bojan to veče sam došao u kafanu, u kojoj se kratko zadržao. Popio je pola boce piva, a potom je sjeo u automobil “opel vektra” i odvezao se u nepoznatom pravcu. Od tada mu se izgubio svaki trag, a dva dana kasnije porodica je njegov nestanak prijavila policiji.

Krenulo se u potragu i 9. jula oko 18.30 časova njegova Vectra je pronađena zapaljena u zaseoku Udovčići. Na vozilu su zatečene i registarske tablice, koje pripadaju drugom automobilu, ali o Kopreni nije bilo traga. Policija je u septembru 2014. objavila da se sumnja da je Koprena ubijen, da bi u decembru organizovala veliku potragu za tijelom u kojoj je učestvovalo 150 policajaca, ali ništa nije pronađeno.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA