Košarkašice Mladog Krajišnika izbačene na ulicu!

1527
Foto: Siniša Pašalić

Pravu dramu proživljava pet mladih članica Košarkaškog kluba Mladi Krajišni, jer su sinoć izbačene na ulicu bez dokumenata, novca i odjeće!

Među djevojkama koje su ostale na ulici nalaze se i dvije mlade košarkašice iz Crne Gore, od kojih je jedna maljoletna. Sav ovaj pakao djevojke proživljavaju zbog sukoba generalnog menadžera ŽKK “Mladi Krajišnik” Brane Čovičkovića i vlasnika stana Borisa Popovića, nastalog zgog dugovanja novca oko kirije, piše SrpskaInfo.

Dok Čovičković i Popović jedan drugog optužuju ko je kriv, djevojke ne mogu doći do svojih dokumenata i karti da se vrate kući. Da problem bude veći, jedna od košarkašica je u subotu trebala da u Crnoj Gori polaže maturski ispit, ali kako stvari stoje, izgleda da neće stići.

Košarkašice su rekle da se ne mogu presvući, zbog čega su danas u dresovima sjedile u jednom kafiću i čekale da vide šta će se desiti sa njihovim stvarima.

Zaključana vrata

Jedna od košarkašica ispričala je da su u četvrtak bile na treningu i poslije toga otišle na večeru, a kada su stigle u stan dočekala su ih zaključana vrata. Kaže da im je rečeno da ne mogu ući dok se ne isplate dugovi.

Dragan Prerad, porodični prijatelj jedne od košarkašica, rekao je da su ga sinoć oko 23.30 nazvali njeni roditelji i rekli šta se desilo.

– Pozvao sam policiju, koji su došli i rekli da nema elemenata krivičnog djela. Neko otme pasoš maloljetnom stranom državljaninu i tu, prema njima, nema krivičnog djela? Nazvao sam i Konzulat Crne Gore i obavijestio ih o tome. Oni su rekli da će narediti policiji da odmah nešto preduzmu – ispričao je Prerad.

Brane Čovičković je rekao da je ostao iznenađen potezom Popovića sa kojim, kako kaže, ima potpisan ugovor u kojem je precizirano da raskid ugovora mora biti ranije najavljen.

Međutim, Boris Popović ističe da ga Čovičković danima zavlači i ne uplaćuje novac.

– Nekoliko puta sam ga zvao i tražio da plati dugovanje. Svaki put mi obeća da će uplatiti i ništa. Prošli put mi je rekao da je zadnji rok četvrtak i da će pare biti uplaćene. Čekao sam cijeli dan, ali novac nije legao na račun – kaže Popović.

Dodaje da je spreman da oprosti dio duga, ali da sobu neće otključati bez para.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA