Kiša napravila potop u Novom Sadu i Subotici (FOTO, VIDEO)

722

Novi Sad je u popodnevnim satima zahvatio jak pljusak, a zbog obilnih padavina, gradske službe su na terenu. Dežurne ekipe “Vodovoda i kanalizacije”, kao i vatrogasna brigada, ispumpavaju vodu, jer kanalizacioni sistem ne može da primi toliku količinu padavina.

Saobraćaj je otežan u mnogim djelovima grada, a najkritičnije je ispod nadvožnjaka u Kisačkoj, Temerinskoj i Partizanskoj, gdje je obustavljen saobraćaj.

Oblina kiša i jak olujni vetar pogodili su u petak popodne Suboticu i okolinu. Pljusak je počeo oko 18 časova i za kratko vrijeme paralisao grad. Poslije kraće pauze, provala oblaka se nastavila.

U nevremenu stradale su krošnje drveća i brojni automobili koji su bili parkirani ispod njih. Vjetar je odnio i panelni krov na zgradi Ekonomskog fakulteta, ali na sreću povrijeđenih nije bilo. U brojnim ulicama izlila se kanalizacija i pojedini djelovi grada su neprohodni.

U Futogu čovjek plivao centrom grada

Da su Srbi poznati kao narod koji umije da se dovija na različite načine i da svakoj situaciji doskoči, pokazuje i video snimljen u Futogu. Današnje nevrijeme i velika količina kiše koja je pala nisu spriječili ovog čovjeka da se snađe.

Dok su drugi stajali na ulazima u radnje i gledali ga, on je zaplivao ulicom. Legao je na dušek i riješio da plivajući stigne tamo gdje je krenuo. Mokar bi bio svakako, pa što se ne bi malo i zabavio.

Količina padavina koja se sručila na grad na sjeveru napravila je ozbiljne probleme vozačima, ali i prolaznicima. Na putevima su bukvalno bile rijeke, a automobili su bili potpuno pod vodom.

Centar Futoga trenutno

Centar Futoga trenutno

Posted by Futog on Petak, 29. Juni 2018.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA