“Istina je surova, a pravda za nadležne će biti još surovija”

720

Davor Dragičević poručio je na večerašnjem okupljanju da je istina surova, a pravda za nadležne će biti još surovija, te je dodao da još ništa nije dobio od njih.

Davor se zahvalio i svim novinarima koji svako veče prate okupljanje.

Zahvalio se gradu Beču i svim ljudima koji su juče bili tamo na trgu. Posebno se zahvalio mladim koji tamo studiraju, a koji su to sve organizovali i koji su mu otvorili oči kako oni, a kako mi živimo.

– Nikada neću zaboraviti vaše riječi, Davore mi te volimo, volim i ja vas i sve ovdje. Mučitelji i ubice su pripadnici MUP-a, iako su u toj instituciji većina pošteni i dobri ljudi. Svim mučiteljima poručujem da ovo nije vaša privatna država. Ovo je naše i mi ništa nećemo rušiti – naglasio je Dragičević.

Ponovio je da, ako ne bude riješeno Davidovo ubistvo da oktobarskih izbora, da se oni neće ni održati.

– Hvala svima što ste zanemirali porodice i što svako veče ovdje mi dajete snagu da dodjem do istine i pravde. Svemu dođe kraj, tako će i njima doći – poručio je Dragičević.

Pozdravio je i sve koji su sinoć učestvovali u “Obojenoj revoluciji”.

– Gospodo narodni poslanici ako vam je stalo do istine i pravde oslobodite se straha i 19. dignite ruke, da djeca i mi više ne budemo ubijani – poručio je Dragičević.

Podsjećanja radi, 19. juna je sjednica Narodne skupštine RS.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA