Horoskop za 11. jun: Vodolije, ugodite sebi

850

Početak sedmice donosi razne vijesti za horoskopske znakove. Dok jedni imaju ljubavnih problema, drugima se savjetuje da budu pažljiviji na poslu.

Ovan

Danas ste strastveni. Zauzeti, vi ćete moći da poboljšate odnos sa partnerom. Slobodni, moguće je neko bitno poznanstvo danas. Priliv novca je očekivan.

Bik

Može se desiti da imate problem sa nekim obavezama koje niste riješili na vrijeme. Neke muške osobe mogu biti od pomoći. Ne pretjerujte sa poslom. Morate naći više vremena za relaksaciju.

Blizanci

Nemojte zapostavljati partnera i prijatelje zbog obaveza. Imate previše planova, ideja, ali ste i rasejani. Fokusirajte se na obaveze koje morate odraditi, koje su neodložne. Tako ćete makar malo dovesti stvari u red.

Rak

Danas je dobar dan za nove početke na poslu. Budite fini prema kolegama da biste mogli da očekujete dobru saradnju, nemojte sebe stavljati iznad drugih. Dobro se osjećate, samo je bitno da ne uključujete emocije u posao.

Lav

Sve ide danas kako ste zamislili. Pozitivni ste i imate dobru energiju. Provedite više vremena sa partnerom, idite na neki put. Ako ste slobodni, možete upoznati nekog na javnom mjestu, u izlasku.

Djevica

Možete dobiti dobre vijesti vezane za posao. Ono što nije dobro je to što je moguć neki iznenadni trošak, ali zato ne bi trebalo da vi dajete previše novca na stvari koje vam nisu neophodne. Budite praktični, ne pravite velike troškove.

Vaga

Bilo bi dobro da se posvetite partneru. Ako ste slobodni nećete željeti promjene, ali je flert izvjestan. Strastveni ste i romantični. Potrudite se da povedete računa o svom zdravlju.

Škorpija

Danas je idealan dan za druženje i zabavu. Osjećate se zavodljivo i dobro u svojoj koži. Privatni život vam je na prvom mjestu, stoga odredite prioritete na poslu i završite obaveze koje su neodložne.

Strijelac

Svi su jako ljubazni prema vama. Ovaj dan je jedan od boljih i uspješnijih. Imate utisak da možete sve da uradite na vrijeme i kako treba, pa dajte sve od sebe da tako i bude.

Jarac

Danas je dan idealan za ljubav i flert. Potrudite se da se viđate sa prijateljima, da ne odbijate pozive za izlaske, jer može doći do nekog poznanstva. Ako ste zauzeti, posvetite malo više vremena partneru, idite u šetnju ili promijenite sredinu. Prijaće vam bilo kakva promjena.

Vodolija

Previše brinete oko porodičnih problema. Fokusirajte se na sebe. Ne dozvolite da bilo šta utiče na vaš posao i na učinak. Ugodite sebi, posjetite frizera ili idite na masažu.

Ribe

Veoma ste dobro raspoloženi. Komunikativni ste. Možete dobiti dobre vijesti u vezi sa poslom. Pazite gdje ostavljate dokumenta, ključeve, da ih ne biste izgubili.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA