Horoskop za 1. jun: Bika stižu dugovi, djevice pred promjenana

914

Zvijezde i danas imaju šta da kažu kada je horoskop u pitanju. Možda neki od savjeta uspije da vas usmjeri na pravo rješenje. Biku na naplatu stižu dugovi, a djevice će morati da se suoče sa promjenama.

OVAN

Iako niste pretjerano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt s nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

BIK

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu, koja će vas uznemiriti. Prije nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

BLIZANCI

Izbjegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas afirmišu.

RAK

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude, jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.

LAV

Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Rijetko ko zna da je vaša šaljivost, u stvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umijete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju.

DJEVICA

Dan je obilježen promjenama na emotivnom planu. Vjerovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku upornija od vas, pa je savjet da se na vrijeme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.

VAGA

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namjerama slijedi vam nagrada za uloženi trud.

ŠKORPIJA

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis, jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

STRIJELAC

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu. U vezi s tim vas očekuje razgovor zbog koje vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

JARAC

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podijeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

VODOLIJA

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubjeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

RIBE

Na pragu ste promjene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rješenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt sa starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA