Đorđević saopštio spisak za kvalifikacije za SP u Kini

529

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević objavio je spisak kandidata za takmičenje u četvrtom, petom i šestom “prozoru” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godini.

Nakon što je prethodno objavio spisak za duele sa Gruzijom i Njemačkoj, Ðorđević je saopštio još jedan za pripreme i odlazak na turniru u Kinu od 26. jula do 6. avgusta, gdje je planirano šest kontrolnih mečeva.

Stručni štab za mečeve četvrtog “prozora” u septembru, uz igrače sa ovog spiska, računa na najbolji mogući tim u kome će biti i igrači iz NBA i Evrolige (koji jedino i imaju mogućnost da igraju u četvrtom “prozoru” u septembru).

Na spisku su: Stefan Peno (Alba), Ilija Ðoković (Borac Čačak), Nikola Rebić (Bilbao), Stefan Pot (FMP), Luka Ašćerić (Mega Bemaks), Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks), Aleksa Avramović (Vareze), Nemanja Nenadić (FMP), Vanja Marinković (Partizan), Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Vojislav Stojanović (Betalan Kapo D’Orlando), Nikola Rakočević (SAD), Dejan Todorović (Bilbao), Stefan Birčević (Istanbul BSB), Luka Mitrović (Bamberg), Stefan Janković (Crvena zvezda), Boriša Simanić (FMP), Dragan Apić (FMP), Dušan Ristić (Arizona Univerzitet), Uroš Luković (Mornar Bar) i Nikola Jovanović (Crvena zvezda).

Ova ekipa okupiće se 15. jula u Beogradu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA