Počele prijave za sedmo “Dukat fit ljeto”

1376

U banjalučkom parku Mladen Stojanović, kao i prethodnih šest godina, biće organizovani besplatni fitnes treninzi. Sedmo “Dukat fit ljeto” počinje 8. juna, a sve dame već mogu da popune formular za prijavu i to na Fejsbuk stranici “Dukat fit ljeto 2018” ili na stranici “Fitnesom do zdravlja”.

Besplatno, zabavno druženje uz treninge koji pozitivno utiču na zdravlje trajaće svaku veče sve do 8. jula, tako da će sve dame imati mnogo vremena da svoju liniju dovedu u red i što je još važnije, upoznaju se sa fitnesom, koji poslije nekoliko treninga mnogima postaje način života.

Svečano otvaranje i akreditacija učesnika biće upriličena 8. juna u 19 časova, a specijalni gost na otvaranju biće najpriznatiji hrvatski fitnes trener Dalibor Petrinić koji će tom prilikom predstaviti svoju knjugu “Prehrana za koju smo stvoreni”.

– To će biti prva i jedina promocija knjige u BiH čovjeka koji razbija mitove o zdravoj prehrani i dijetama, te da podignete nivo svijesti o ovim temama. Pozivamo vas da pozovete i drage osobe, jer je tema zaista interesantna, a ova knjiga vam sigurno može promijeniti život – rekla je vođa projekta Lidija Ljubičić.

Prethodnih godina “Dukat fit ljeto” okupljalo je skoro 1 000 učesnica, a već prvog dana prijava nadmašen je prošlogodišnji broj, pa će park Mladen Stojanović i ove godine biti krcat dobrom energijom i zdravim načinom života.

Organizator je i ovoga puta Udruženje za sport i rekreaciju “L-Fit”, a podršku su dali “Dukat”, “Sarajevski kiseljak”, “Tropic”, “Hemofarm”, “Triglav osiguranje”, “Enmon”, “Capriolo” i “Nektar”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA